seo optimizacija
adfinitum white
firma od poverenja

Optimizacija Sajta Sa Kojom Vam

GARANTUJEMO PRVU STRANU NA GOOGLE ZA 6 MESECI ILI VRAĆAMO NOVAC

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

USPEŠNA SEO OPTIMIZACIJA JE KLJUČ VAŠEG USPEHA

NEMOJTE DA VAS LAŽU I UZIMAJU PARE

Većina SEO agencija shvata stvari pogrešno, odrade on-page optimizaciju i misle da je to dovoljno da sajt dođe na prvu stranu. To je samo 25% posla. Čak iako rade građenje linkova i pisanje blogova, to ne rade kako treba i ne dobijaju dobre rezultate, već im treba 2 godine da rangiraju Vaš sajt na dno prve strane, u najboljem slučaju.

Mi smo toliko sigurni u svoj rad i znanje u oblasti SEO optimizacije da Vam GARANTUJEMO prvu stranu Google-a za 3-6 meseci, ili vraćamo sav novac.

Pitajte bilo koju drugu agenciju da Vam da ovakvu vrstu garancije i gledajte kako se preznojavaju i smišljaju izgovore kako je to nepredvidivo i kako Google stalno menja algoritam. U stvari, znaju da neće uspeti!

optimizacija sajta

STRATEGIJA ISPRED TAKTIKE

seo optimizacija

Mi se ne oslanjamo na jednu tehinku kako bismo rangirali sajt, već koristimo ceo dijapazon taktika optimizacije sajtova koje vas čine sigurnim da ćemo postići rezultate.

“Samo sa dobro rangiranim sajtom vaša kompanija će postati prepoznatljiv brend koji ima kredibilitet kod potrošača.”

Svaki posao i industrija su različiti, tako da mi prilazimo svakoj SEO kampanji sa personalizovanim pristupom i pratimo ova tri koraka kako bismo uništili konkurenciju.

Analiza

Prvo analiziramo arhitekturu sajta, broj stranica i portfolio linkova, zatim sprovodimo analizu u poređenju sa konkurencijom. Proveravamo svaki detalj i tačno znamo čemu konkurencija stremi. Jer mi ne bežimo od konkurencije već želimo da uđemo u direknu borbu u kojoj vam garantujemo pobedu.

STRATEGIJA

Na osnovu procene, pažljivo napravimo strategiju koja je okrenuta ka slabostima konkurencije. To uključuje čitav niz taktika – od pretraživanja njihovog link portfolia do pronalaženja najprofitabilnijih ključnih reči.

Created with Sketch.

EGZEKUCIJA

Znate kako kažu „vizija bez egzekucije je halucinacija“. Mi se odmah bacamo na posao i vi imate uvid u naš rad 24/7. Verujemo u ljudski pristup poslu, jer samo tako može da se izgradi poverenje koje traje.

Nebo Je Granica

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

Upoznajte naše Partnere

Oni Veruju U Nas

Ovo su neki od naših mnogobrojnih
zadovoljnih klijenata
klijenti

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama

seo knjiga

3 Kritične stvari koje morate znati pre odabira SEO agencije (+BONUS)

Odabir prave SEO Agencije može biti težak ako ne znate na šta treba da obratite pažnju. Ovaj besplatni vodič će vam pomoći da sa sigurnošću odaberete pravu SEO Agenciju i ne napravite ni jednu, od 3 najkritičnije greške koje ljudi obično prave.

Zato napravite siguran
korak ka uspehu

Zakažite besplatnu analizu i razgovor sa našim SEO stručnjakom pre Vaše konkurencije!

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva