analitika
adfinitum white
firma od poverenja

PAY-PER-CLICK (PPC) NAJBRŽI PUT DO UVEĆANJA ZARADE

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

dolar

BRZO UVEĆAJTE PRODAJU

Pay-Per-Click (PPC) advertajzing je najbrži način da generišete prodaju za vaš posao. Ova vrsta advertajzinga vam omogućava da targetujete kupce koji su spremni da obave kupovinu ODMAH! Ako ne investirate u Google AdWords ili druge PPC platforme, propuštate priliku da zaradite i dozvoljavate konkurenciji da uđe na vaše mesto.

MI ČINIMO PPC PROFITABILNIM

Verovatno ste već pokušali Google Adwords u prošlosti i zaključili da to ne radi za vas. Ako vam ovo zvuči poznato onda je sasvim moguće da prethodna agencija nije znala kako se to radi.

Zašto smo mi drugačiji? Mi jednostavno ne optimizujemo PPC kampanje samo na klikove, mi takođe optimizujemo vaš nivo konverzije na sajtu kako bismo bili sigurni da ćemo posetioce konvertovati u kupce. I na taj način koristimo do kraja svaku vrednost vaše kampanje koju ste platili vašim teško zarađenim novcem.

Velika prednost PPC je što možete da dođete do delova vaše ciljne grupe do kojih je nemoguće doći na drugi način. PPC vam zbog toga omogućava potpunu pokrivenost izabrane ciljne grupe.

Postoje tri razloga zašto je potrebno koristiti PPC:

PREDVIDLJIV ISHOD

Tačno znate šta da očekujete od kampanje.

LAKO SE UPRAVLJA

Ako vam kampanja daje rezultate, lako možete da povećate ulaganja i da postignete još bolje rezultate

BRZI EFEKTI

Već posle nekoliko sati možete videti efekat PPC prema broju posetilaca.

UMETE LI DA ČUVATE TAJNU ?

PPC kampanje se teško naprave da budu profitabilne, ali ako ste vredni i imate iskustva to je vrlo moguće. Mi znamo kako da od  Google AdWords napravimo vrhunsku kampanju, i to radimo uz pomoć kvalitetnog landing page-a na koji ćemo slati sav PPC saobraćaj. Koristeći direktni kopirajting i vrhunski dizajn, činimo sigurnim da će kampanja biti uspešna.

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama

seo knjiga

3 Kritične stvari koje morate znati pre odabira SEO agencije (+BONUS)

Odabir prave SEO Agencije može biti težak ako ne znate na šta treba da obratite pažnju. Ovaj besplatni vodič će vam pomoći da sa sigurnošću odaberete pravu SEO Agenciju i ne napravite ni jednu, od 3 najkritičnije greške koje ljudi obično prave.

Nebo Je Granica

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva