MESTA ZA OVAJ MESEC SU GOTOVO POPUNJENA!

BESPLATNA 30-MINUTNA PERSONALIZOVANA
aNALIZA I STRATEGIJA

Zakažite svoj 100% BESPLATNI 30-minutni sastanak bez obaveze i dobićete personalizovanu analizu i strategiju (u vrednosti od 1.000€) koja će vam svakog meseca obezbediti siguran priliv ogromnog broja novih klijenata i kupaca.

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

Evo šta ćete sve dobiti…

360° Analiza sajta

Uradićemo kompletnu  360° analizu vašeg sajta. Istražžićemo na kojoj ste poziciji rangirani za koje ključne reči, koliko vaš sajt ima linkova i kakvi su ti linkovi, da li postoje neke greške na samom sajtu, kakav je tekst na sajtu, šta je sa meta tagovima, deskripcijama i alt atributima, kakva je brzina sajta i još mnogo toga. To je prvi korak i ta analiza će nam dati kompletnu sliku trenutne situacije na vašem sajtu.

Špijunaža konkurencije

Istražićemo šta Vaša konkurencija radi na svojim sajtovima i kako ih možemo pobediti. Iz kojih ključnih reči dobijaju najviše poseta na sajt, koliko i kakvih linkova imaju i kako je tehnički urađen sajt. Kada vidimo protiv čega se borimo lakše ćemo napraviti strategiju kako ih pobediti.

Odabir pravih
ključnih reči

Pronaći ćemo najbolje ključne reči za vaš sajt. To radimo temeljnim i dubokim istraživanjem tržišta i navika potrošača. Koristimo različite alate kako bi dobili što tačnije podatke koje reči se najviše kucaju i koje reči direktno pozivaju na kupovinu. Jako je bitno odabrati prave ključne reči.

“adfinitum” SEO Strategija

Na osnovu svega što smo otkrili napravićemo personalizovanu strategiju za vaš sajt kooju zovemo Adfinitum strategija. Reč Adfinitum u prevodu znači do zvezda. Strategija koju ćemo napraviti za vas će vaš sajt podići do zvezda ( na prvu stranu) za najkraće moguće vreme i zato se tako zove. Ta strategija je legalna prečica ka prvoj strani .

Kompletna analizu i SEO strategija koja će vaš sajt podići na prvu stranu Google-a za manje od 6 meseci

ISTA OVA STRATEGIJA JE NAŠIM KLUJENTIMA POVEĆALA PRODAJU 2,3 ILI ČAK 10 PUTA!

Upoznajte naše Partnere

Oni Veruju U Nas

Ovo su neki od naših mnogobrojnih
zadovoljnih klijenata
klijenti

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama