facebook reklame
adfinitum white
firma od poverenja

UTROSTRUČITE ZARADU I OJAČAJTE BREND PREKO FACEBOOK ADS-A

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

trofej

KONKURENCIJA VAM KRADE KLIJENTE

Facebook ima 2.4 milijarde aktivnih korisnika i preko 6 milijardi reakcija po danu. U Srbiji 89% populacije koristi Facebook ili Instagram.

Činjenica je: Facebook i Instagram nisu više samo za druženje. To je baza na kojoj možete razviti svoj biznis. Ako to ne radite ili ne radite na pravi način, gubite novac! Bukvalno dajete svoj market share konkurenciji, ali srećom to može da se popravi. Mi ćemo vam pomoći!

NASI EKSPERTI
PRETVARAJU
1 DINAR U 5

Dozvolite našem timu digital eksperata da vam pokaže kako se pokreće efektivna Facebook kampanja koja targetira ciljnu grupu prema godištu, polu, lokaciji, interesovanjima, na osnovu onoga što prati ili lajkuje… Ovo su podaci koji su veoma važni kada postavljate efektivnu reklamnu kampanju na Facebook jer samo tako možete doći do svog idealnog kupca i pre nego što on zna da mu je vaš proizvod potreban.
Proširite vaše domete sa super targetovanom publikom na svim uređajima. Iako vam se na prvi pogled ovo može činiti suviše zahtevnim, naš tim iskusnih marketara koristi najsavremenije strategije da razvije profitabilne Facebook kampanje i da povećaja vaš profit.

meta

Saznajte koja su to 3 koraka za uspešnu
Facebook kampanju:

PERSONALIZOVANA
STRATEGIJA

Prvo, zakažite sa nama besplatan sastanak, dozvolite nam da analiziramo vaš posao, odredimo koji su vam ciljevi i dođemo zajedno do personalizovanog plana koji će maksimizirati profit na Facebook-u. Mi ćemo vam pokazati kako da koristite Facebook ads da biste došli do IDEALNIH posetilaca i konvertovali ih u lojalne kupce.

RADIMO ZA
VAS

Ako vam se dopadne strategija koju vam predstavimo i odlučite da nam prepustite kampanju, mi ćemo raditi sav posao, dok je na vama da brinete samo o svom biznisu.

Created with Sketch.

STALNI
PROTOK

Sa uspešnom kampanjom, bićete u prilici da imate stabilan priliv novih kupaca i da uvećate svoj profit. Moći ćete da proširite svoj posao, izgradite svest o vašem brendu i pozabavite se drugim kanalima prodaje.

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama

seo knjiga

3 Kritične stvari koje morate znati pre odabira SEO agencije (+BONUS)

Odabir prave SEO Agencije može biti težak ako ne znate na šta treba da obratite pažnju. Ovaj besplatni vodič će vam pomoći da sa sigurnošću odaberete pravu SEO Agenciju i ne napravite ni jednu, od 3 najkritičnije greške koje ljudi obično prave.

Nebo Je Granica

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva