lap top
adfinitum white
firma od poverenja

DOBAR LANDING PAGE DUPLIRA PROFIT

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

greška

DA LI BACATE SVOJ NOVAC ?

Ako koristite PPC, Facebook Ads ili SEO i šaljete saobraćaj na vaš homepage – bacate svoj novac! Da biste prestali to da radite i da biste iscedili poslednju kap iz vašeg saobraćaja, morate da napravite odvojeni landing page koji vodi vaše kupce na stvari koje su im potrebne.

NAPRAVITE IM PREČICU KA PRODAJI​

Hiljade časova iskustva koje imamo mogu vam obezbediti da uvek budete korak ispred konkurencije, hiljade testova konverzije koji stoje u našem iskustvu vam garantuju da ćemo posao obaviti kako treba.

DOBIĆETE PREDNOST U ODNOSU NA KONKURENCIJU

Jednostavnim rečima, ako vaš landing page konvertuje više posetilaca u kupce, nego što vaša konkurencija to može – bićete u mogućnosti da potrošite više novca na privlačenje saobraćaja nego oni. To vam daje slobodu da dobijete više pažnje i da privučete kupce jeftinije i brže od drugih. Samim tim da zauzmete najveći market share.

Created with Sketch.

MOBILE RESPONSIVE

Danas većina saobraćaja na internetu ide preko mobilnih telefona. Ovo znači da morate da prilagodite sajt novim potrebama. Ako ne ponudite najbolje iskustvo na svim uređajima, izgubićete kupce. Sa responsive landing page-om možete biti sigurni da će se sajt prilagoditi svakom formatu. Isti sajt, isti sadržaj, različita iskustva. Više prodaje!

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama

seo knjiga

3 Kritične stvari koje morate znati pre odabira SEO agencije (+BONUS)

Odabir prave SEO Agencije može biti težak ako ne znate na šta treba da obratite pažnju. Ovaj besplatni vodič će vam pomoći da sa sigurnošću odaberete pravu SEO Agenciju i ne napravite ni jednu, od 3 najkritičnije greške koje ljudi obično prave.

Nebo Je Granica

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva