Moje ime je Nikola Živković, jedan od osnivača agencije Adfinitum.

Ali nemojmo okolišati. Znam da ste ovde jer želite da vaš biznis raste. I na pravom ste mestu.

Ovo je moja priča.

Otvorio sam Adfinutum sa rođenim bratom pre manje od 2 godine. Napustio sam siguran posao menadžera na jednoj farmi kako bih se posvetio svom poslu, i nisam zažalio ni trenutak.

Priznajem bilo je teško u početku. Nas dvojica smo počeli biznis sa 200 € u džepu. Prvi posao koji smo uradili bio je sajt za našu agenciju. Nakon toga smo nudili usluge, zvali oglase i dobili prvi posao.

Nisu nas platili.

Ali smo uradili prvi posao. I  bili smo srećni.

Danas imamo više od 50 klijenata i brojne SEO i plaćene kampanje. U agenciji radi više od 14 ljudi, koji su spremni da naprave najbolju strategiju za vas i pokažu vam da je za vaš biznis samo NEBO GRANICA.

MI RADIMO NA DRUGAČIJI NAČIN

Mi pomažemo biznise, velike i male, da dominiraju u njihovim industrijama u online svetu, tako što primenjujemo online marketing strategije koje imaju za cilj da uvek gledaju par koraka ispred sebe. Jer samo na ovaj način možemo biti sigurni da će rezultirati u povećanoj prodaji.

VAŠ RAST JE NAŠ RAST

Vaš brzi napredak je dokaz za sebe da znamo da radimo svoj posao i da možemo u budućnosti da garantujemo rast i drugim kompanijama. A sa svakim klijentom koji uveća svoju prodaju mi se podignemo još jedan stepenik više!

Online marketing plan koji Adfinitum nudi je legalna prečica ka eksploziji prodaje. Novac koji uložite u vaš biznis vraća se brzinom svetlosti.

Zato što mi ne dozvoljavamo da sve ostane samo na priči.

Mi zaista RADIMO! Svaki dan. Za svakog klijenta.

Svake godine postavljamo sebi cilj da budemo bolji nego prethodne, jer znamo ako mi budemo bolji i vi ćete biti!

Partneri