adfinitum white
firma od poverenja

O NAMA

Saznajte ko i šta je Adfinitum, kakav je bio naš razvojni put i kako možemo da vam pomognemo da vaša prodaja eksplodira.

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

Nebo Je Granica

Ko Smo Mi?

Zdravo,

Ja sam Nikola, jedan od osnivača i direktor Adfinituma.

Znam da ste ovde jer želite da unapredite svoj biznis, a ne da slušate moju životnu priču.

Ako ipak želite da saznate sve o tome ( počastvovan sam ) onda kliknite  ovde.

Ali evo skraćene verzije…

Adfinitum sam osnovao sa svojim bratom Nenadom 2018. godine, u Beogradu. Bez početnog kapitala, sa 100e u džepu u stanu od 30m2. Pozivali smo firme na sve strane i tako došli do prvih klijenata.  Vremenom smo sastavljali tim i sarađivali sa sve više i više različitih klijenata.

Ako premotamo vreme do danas, za samo dve kratke godine kroz Adfinitum su prošle stotine zadovoljnih klijenata. Sarađivali smo sa stotinama malih i srednjih preduzeća, ali i sa nekima od najvećih firmi u Srbiji.

Naš tim svakodnevno radi na desetinama različitih projekata sa samo jednim ciljem i taj cilj ispunjava svakoga dana, a to je povećanje prodaje naših klijenata. 

Kada postanete naš klijent Vi dobijate lični tim najboljih marketara, SEO stručnjaka, dizajnera, stratega, developera koji će ispunjavati sve Vaše ciljeve iz dana u dan.

Ne samo da stojimo iza našeg rada već garantujemo za sve naše usluge. Ako ne ispunimo dogovorene rezultate vraćamo novac!

Ako želite posvećeni tim vrhunskih stručnjaka, koji će uraditi sve šta je potrebno da biste postigli rezultate, zakažite besplatan 30-minutni sastanak bez obaveza i uverićete se da smo to mi.

Mi Ih Volimo!

Šta Naši Klijenti Kažu O Nama

seo knjiga

3 Kritične stvari koje morate znati pre odabira SEO agencije (+BONUS)

Odabir prave SEO Agencije može biti težak ako ne znate na šta treba da obratite pažnju. Ovaj besplatni vodič će vam pomoći da sa sigurnošću odaberete pravu SEO Agenciju i ne napravite ni jednu, od 3 najkritičnije greške koje ljudi obično prave.

zašto odabrati

adfinitum black

Mi u Adfinitumu razumemo šta je poslovno nebo i da samo najjači opstaju. Zato ćemo uraditi sve što je potrebno da uništite Vašu konkurenciju. Mi pristupamo Vašem biznisu kao da je naš, istražujemo ga i prikupljamo informacije iz svih uglova.

Nakon toga radimo na izgradnji snažne strategije koja će omogućiti da do vas dođu klijenti i kupci koji su spremni da potroše svoj novac odmah. Ali to nije sve. Mi ćemo vam obezbediti stabilan priliv poseta i prodaja svakog meseca, dok vi možete da se fokusirate isključivo na svoj posao. Drugim rečima, manje stresa, manje brige i više vremena da uživate u životu i u vremenu sa vašom porodicom

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

Nebo Je Granica

DA! ŽELIM 1000€ VREDNU MARKETINŠKU STATEGIJU PRILAGOĐENU MOM BIZNISU, BESPLATNO!

UPOZORENJE: Pre nego što zakažete besplatne konsultacije morate razumeti da je ovo samo za ljude koji su ozbiljni po pitanju uspostavljanja njihovog biznisa na duge staze. Mi ćemo uraditi većinu posla, ali da biste dostigli nivo prodaje koji želite morate biti posvećeni. Ako niste spremni na to molimo vas da ne trošite svoje i naše vreme. Ali ako ste spremni da pokrenete vaš biznis i da shvatite da je nebo granica zakažite BESPLATNI strateški sastanak sa nama. Takođe dobro bi bilo do da to uradite brzo. Naši digital stratezi imaju ograničen broj slobodnih termina za besplatne konsultacije svakog meseca.
agencija za digitalni marketing

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva