NAšI SAJTOVI  KONVERTUJU POSETIOCE U

KUPCE

Plaćanje na do 6 mesečnih rata

NUDIMO VAM POTPUNO “MOBILE RESPONSIVE”

SAJTOVE KOJI DONOSE ZARADU

Naši sajtovi vrhunskih performansi su stvoreni od strane stručnih marketara i digital eksperata uz pomoć ekspertize veb dizajnera. Cilj naših sajtova nije da izgledaju isključivo lepo, već i da budu fokusirani na iskustvo posetilaca – sa ciljem da postanu kupci.


Izada sajtova u našoj agenciji se zasniva na kvalitetu, kao i na potpunoj posvećenosti klijentu. Sa vama zajedno pronalazimo koja je najbolja moguća arhitektura sajta i maksimalno je prilagođavamo vašim potrebama.

 Mi vam nudimo:

garanciju kvaliteta

pristupačne cene

brzu izradu

Pitate se sigurno kako je to moguće?

Moguće je jer se mi maksimalno posvecujemo svakom klijentu i dajemo sve od sebe da vi budete zadovoljni. Naši timovi imaju ogromno iskustvo i to nam omogućava da projekte završavamo brzo uz neverovatan kvalitet svakog projekta.

Naši sajtovi su dobri ako želite da vaš biznis postane prepoznatljiv brend.

Zato nas pozovite ako želite da:

DUPLIRATE SVOJU PRODAJU

POVEĆATE NIVO KONVERZIJE

IZGRADITE SVOJ BREND

Postoji jedna mala tajna koju vam niko neće reći…
U današnjem digitalnom svetu sajt je postao baza poslovanja, i ako je on urađen po najvišim standardima, to će imati direktan uticaj na SVE ostale marketing kanale. Zato nemojte da dozvolite da vam prodaju lepo urađene sajtove koji iza sebe nemaju strategiju. Jer tako možete samo izgubiti vaš novac.
Jednostavno rečeno, ako vam sajt konvertuje posetioce u kupce, vi ćete imati i više novca i vremena da se bavite drugim kanalima prodaje i da budete u prednosti u odnosu na konkurenciju.

 Naša agencija je za vas ako želite:

DA BUDETE U PREDNOSTI U ODNOSU NA KONKURENCIJU

IMATE VIŠE PRODAJE OD DRUGIH

IMATE VELIKI MARKET SHARE

Svaki sajt koji mi odradimo se zasniva na sledećim najvažnijim principima veb dizajna od kojih nikada ne odstupamo:

01

KVALITETAN

02

FUNKCIONALAN

03

OPTIMIZOVAN

04

MOBILE FRIENDLY

05

ULTRA BRZ

06

SAVRŠEN UI/UX 

Ako i dalje niste sigurni da smo mi pravi izbor za vas, ovo će Vam sigurno pomoći u odluci. Za svaki sajt koji mi radimo dobija se:

 BESPLATAN HOSTING, DOMEN I ODRŽAVANJE SAJTA GODINU DANA

Zato pozovite odmah naše eksperte!

Partneri

Testimonials

Adfinitum je za nas postigao izuzetne rezultate. Za mesec nada su naš sajt koji je bio na 4. strani, doveli na 1. i to za sve ključne reči. Prethodnoj agenciji je bilo potrebno godinu i po dana da nas dovede na 4. stranu. Prodaja nam se uvećala 10x i to u vreme korona virusa, sa duplo manjim budžetom od onog koji smo trošili sa prethodnom agencijom. Da nam nije bilo Adfinituma verovatno ne bi izdrzali ovu krizu. Hvala Vam

Predrag Kostić

Vlasnik Kompanija Kotex i Matex

Bilo je potrebo da se sajt potpuno redizajnira jer nismo bili zadovoljni kako nam je prethodna agencija uradila. Adfinitum je ispunio sva naša očekivanja i više od toga. Uradili su nam čitav sajt za manje od 15 dana. Za SEO i da ne pričam. Doveli su nas na prvo mesto Google-a za sve ključne reči za manje od mesec dana i samim tim pobedili našu konkurenciju koja je bila na toj poziciji godinama.

Marko Dimovski

vlasnik kompanija DFC i Sweetcare

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta