GARANTUJEMO PRVU STRANU NA GOOGLE-U ZA 3 MESECA ILI VRAĆAMO NOVAC

NEMOJTE DA VAS LAžU

I UZIMAJU PARE

Većina SEO agencija shvata stvari pogrešno, odrade on-page SEO i misle da je to dovoljno da sajt dođe na prvu stranu. To je samo 25% posla. Čak iako rade građenje linkova i pisanje blogova, to ne rade kako treba i ne dobijaju dobre rezultate, već im treba 2 godine da rangiraju Vaš sajt na dno prve strane, u najboljem slučaju.

Mi smo toliko sigurni u svoj rad i znanje u oblasti SEO-a da Vam GARANTUJEMO prvu stranu Google-a za 3-6 meseci, ili vraćamo novac.

Pitajte bilo koju drugu agenciju da Vam da ovakvu vrstu garancije i gledajte kako se preznojavaju i smišljaju izgovore kako je to nepredvidivo i kako Google stalno menja algoritam. Ustvari, znaju da neće uspeti!

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATAN STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspešnom poslovanju i zakaži besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta

Partneri

Testimonials

Adfinitum je za nas postigao izuzetne rezultate. Za mesec nada su naš sajt koji je bio na 4. strani, doveli na 1. i to za sve ključne reči. Prethodnoj agenciji je bilo potrebno godinu i po dana da nas dovede na 4. stranu. Prodaja nam se uvećala 10x i to u vreme korona virusa, sa duplo manjim budžetom od onog koji smo trošili sa prethodnom agencijom. Da nam nije bilo Adfinituma verovatno ne bi izdrzali ovu krizu. Hvala Vam

Predrag Kostić

Vlasnik Kompanija Kotex i Matex

Bilo je potrebo da se sajt potpuno redizajnira jer nismo bili zadovoljni kako nam je prethodna agencija uradila. Adfinitum je ispunio sva naša očekivanja i više od toga. Uradili su nam čitav sajt za manje od 15 dana. Za SEO i da ne pričam. Doveli su nas na prvo mesto Google-a za sve ključne reči za manje od mesec dana i samim tim pobedili našu konkurenciju koja je bila na toj poziciji godinama.

Marko Dimovski

vlasnik kompanija DFC i Sweetcare

STRATEGIJA ISPRED TAKTIKE

Mi se ne oslanjamo na jednu tehinku kako bismo rangirali sajt, već koristimo ceo dijapazon taktika koje vas čine sigurnim da ćete postići rezultate i rang.

“Samo sa dobro rangiranim sajtom vaša kompanija će postati prepoznatljiv brend koji ima kredibilitet kod potrošača.”

Svaki posao i industrija su različiti, tako da mi prilazimo svakoj SEO kampanji sa personalizovanim pristupom i pratimo ova tri koraka kako bismo uništili konkurenciju.

01

PROCENA

Prvo procenjujemo arhitekturu sajta, broj stranica i portfolio linkova, zatim sprovodimo analizu u poređenju sa konkurencijom. Proveravamo svaki detalj i tačno znamo čemu konkurencija stremi. Jer mi ne bežimo od konkurencije već želimo da uđemo u direknu borbu u kojoj vam garantujemo pobedu.

02

STRATEGIJA

Na osnovu procene, pažljivo napravimo strategiju koja je okrenuta ka slabostima konkurencije. To uključuje čitav niz taktika – od pretraživanja njihovog link portfolia do pronalaženja najprofitabilnijih ključnih reči.

03

EGZEKUCIJA

Znate kako kažu „vizija bez egzekucije je halucinacija“. Mi dajemo posao odmah našim ljudima i vi imate uvid u njihov rad 24/7. Verujemo u ljudski pristup poslu, jer samo tako može da se izgradi poverenje koje traje na dugi rok.

knjiga

Ultimativne SEO tajne

Insajderske SEO tajne koje će učiniti da dobijete tone besplatnog saobraćaja na sajtu. Ova BESPLATNA knjiga otkriva najveće tajne SEO poslovanja koje vam mogu pomoći da bustujete organsko rangiranje i otvorite svoj sajt za tone besplatnog saobraćaja. Preuzmite besplatno ono što svi drugi skupo naplaćuju.

knjiga

Ultimativne SEO tajne

Insajderske SEO tajne koje će učiniti da dobijete tone besplatnog saobraćaja na sajtu. Ova BESPLATNA knjiga otkriva najveće tajne SEO poslovanja koje vam mogu pomoći da bustujete organsko rangiranje i otvorite svoj sajt za tone besplatnog saobraćaja. Preuzmite besplatno ono što svi drugi skupo naplaćuju.

Zato napravite siguran korak ka uspehu i zakažite besplatnu analizu i razgovor sa našim SEO stručnjakom pre Vaše konkurencije!

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva