UTROSTRUCITE ZARADU I OJACAJTE BREND PREKO FACEBOOK ADS-A

KONKURENCIJA VAM KRADE KLIJENTE

Facebook ima 2.4 milijarde aktivnih korisnika i preko 6 milijardi reakcija po danu. U Srbiji 89% populacije koristi Facebook.

Činjenica je: Facebook nije više samo za druženje. To je baza na kojoj možete razviti svoj biznis. Ako to ne radite ili ne radite na pravi način, gubite novac! Bukvalno dajete svoj market share konkurenciji, ali srećom to može da se popravi. Mi ćemo vam pomoći!

NASI EKSPERTI PRETVARAJU 1din u 5din

Dozvolite našem timu digital eksperata da vam pokaže kako se pokreće efektivna Facebook kampanja koja targetira ciljnu grupu prema godištu, polu, lokaciji, interesovanjima, na osnovu onoga što prati ili lajkuje… Ovo su podaci koji su veoma važni kada postavljate efektivnu reklamnu kampanju na Facebook jer samo tako možete doći do svog idealnog kupca i pre nego što on zna da mu je vaš proizvod potreban.
Proširite vaše domete sa super targetovanom publikom na svim uređajima. Iako vam se na prvi pogled ovo može činiti suviše zahtevnim, naš tim iskusnih marketara koristi najsavremenije strategije da razvije profitabilne Facebook kampanje i da povećaju vaš profit.

Saznajte koja su to 3 koraka za uspešnu Facebook kampanju:

01

PERSONALIZOVANA
STRATEGIJA

Prvo, zakažite sa nama besplatan sastanak, dozvolite nam da analiziramo vaš posao, odredimo koji su vam planovi i dođemo zajedno do personalizovanog plana koji će maksimizirati profit na Facebook-u. Mi ćemo vam pokazati kako da koristite Facebook ads da biste došli do IDEALNIH posetilaca i konvertovali ih u lojalne kupce.

02

RADIMO
ZA VAS

Ako vam se dopadne strategija koju vam predstavimo i odlučite da nam prepustite kampanju, mi ćemo raditi sav posao, dok je na vama da brinete samo o svom biznisu.

03

STALNI
PROTOK

Sa uspešnom kampanjom, bićete u prilici da imate stabilan priliv novih kupaca i da uvećate svoj profit. Moći ćete da proširite svoj posao, izgradite svest o vašem brendu i pozabavite se drugim kanalima prodaje.

Zato napravite prvi korak ka uspesnom poslovanju i zakazite besplatan strateski sastanak u trajanju od 30 minuta!

Partneri

Testimonials

Adfinitum je za nas postigao izuzetne rezultate. Za mesec nada su naš sajt koji je bio na 4. strani, doveli na 1. i to za sve ključne reči. Prethodnoj agenciji je bilo potrebno godinu i po dana da nas dovede na 4. stranu. Prodaja nam se uvećala 10x i to u vreme korona virusa, sa duplo manjim budžetom od onog koji smo trošili sa prethodnom agencijom. Da nam nije bilo Adfinituma verovatno ne bi izdrzali ovu krizu. Hvala Vam

Predrag Kostić

Vlasnik Kompanija Kotex i Matex

Bilo je potrebo da se sajt potpuno redizajnira jer nismo bili zadovoljni kako nam je prethodna agencija uradila. Adfinitum je ispunio sva naša očekivanja i više od toga. Uradili su nam čitav sajt za manje od 15 dana. Za SEO i da ne pričam. Doveli su nas na prvo mesto Google-a za sve ključne reči za manje od mesec dana i samim tim pobedili našu konkurenciju koja je bila na toj poziciji godinama.

Marko Dimovski

vlasnik kompanija DFC i Sweetcare

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspesnom poslovanju i zakazi besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta