POVECAJTE ZARADU BEZ DINARA POTROSENOG NA MARKETING

*sastanak se obavlja u vidu telefonskog poziva

96% posetilaca sajta ode…
i nikada se ne vrati

Visoko rangiranje je besmisleno ako posetioce ne konvertujete u kupce! Najveće kompanije i brendovi vrednuju svoj novac i ne dozvoljavaju da se ovo dogodi. Mi vrednujemo naš odnos sa klijentima na osnovu toga koliko im novca

Mi radimo zajedno sa vama na stvaranju vašeg tipičnog kupca

Nakon toga radimo na proceni njegovih želja i potreba

I konačno, koristimo mešavinu direktnog kopirajtinga i vrhunskog dizajna da bismo motivisali posetioce da postanu kupci

Zašto raditi CRO?

 

CRO vam omogućava bolju kontrolu nad interakcijama vaših kupaca sa vašim sajtom, kao i nad putanjama kojima se kreću. Ovo su glavni benefiti:
CRO vam garantuje veći profit
Ako vaš nivo konverzije raste, to znači da više kupaca dolazi na vaš sajt, otvara mejlove koje šaljete i na kraju obavlja kupovinu. Uz dobro odrađen CRO, za isti novac koji ste do sada davali na privlačenje novih posetilaca na sajt dobićete veći broj stvarnih kupaca.
CRO povećava broj poseta
Viši nivo konverzije znači da se potrošači lakše snalaze na vašem sajtu, pronalaze proizvode koji su im potrebni i kupuju ih. Što je više kupaca, biće i više pozitivnih utisaka što će privući nove posetioce. A ne smemo da zaboravimo ni najvažniji kanal – od usta do usta. Svaki zadovoljan kupac će vas pohvaliti svojim prijateljima. Što sve rezultira većim brojem poseta.
CRO fokusira sajt na potrošača
CRO postavlja potrošača u centar. Koristeći CRO pristup mi sagledavamo vaš sajt iz ugla potrošača, ne iz ugla preferenci veb dizajnera i programera. Kada se uradi izrada sajta po meri potrošača, rezultati su garantovani.

Partneri

Testimonials

Adfinitum je za nas postigao izuzetne rezultate. Za mesec nada su naš sajt koji je bio na 4. strani, doveli na 1. i to za sve ključne reči. Prethodnoj agenciji je bilo potrebno godinu i po dana da nas dovede na 4. stranu. Prodaja nam se uvećala 10x i to u vreme korona virusa, sa duplo manjim budžetom od onog koji smo trošili sa prethodnom agencijom. Da nam nije bilo Adfinituma verovatno ne bi izdrzali ovu krizu. Hvala Vam

Predrag Kostić

Vlasnik Kompanija Kotex i Matex

Bilo je potrebo da se sajt potpuno redizajnira jer nismo bili zadovoljni kako nam je prethodna agencija uradila. Adfinitum je ispunio sva naša očekivanja i više od toga. Uradili su nam čitav sajt za manje od 15 dana. Za SEO i da ne pričam. Doveli su nas na prvo mesto Google-a za sve ključne reči za manje od mesec dana i samim tim pobedili našu konkurenciju koja je bila na toj poziciji godinama.

Marko Dimovski

vlasnik kompanija DFC i Sweetcare

ZAKAŽI POTPUNO BESPLATNO STRATEGIJSKI SASTANAK VREDAN 1000€

Napravi prvi korak ka uspesnom poslovanju i zakazi besplatan strategijski sastanak u trajanju od 30 minuta