knjiga

BESPLATNA KNJIGA

Insajderske SEO tajne koje će učiniti da dobijete tone besplatnog saobraćaja na sajtu

Ova BESPLATNA knjiga otkriva najveće tajne SEO poslovanja koje vam mogu pomoći da bustujete organsko rangiranje i otvorite svoj sajt za tone besplatnog saobraćaja. Preuzmite besplatno ono što svi drugi skupo naplaćuju.

Dragi poslovni entuzijasti,

Da li vam su vam potrebne najsavremenije SEO strategije da otključate kovčeg sa blagom pun besplatnog saobraćaja?

Svi znaju da je organski saobraćaj sa Google-a najvredniji, najlakše konvertuje posetioce u kupce i najpoželjniji na internetu. Ništa mu ne može ni prići. Ništa.

Ali postite nas da pretpostavimo sledeće…

Verovatno se radili SEO i sajt vam je rangiran dobro, posete i prodaja su vam skočili…

Ali Google je nemilosrdan i stalnim unapređivanjem svoje politike je na kraju unište vaš sajt.

Pomislili ste da možete da zaboravite na SEO, da je suviše težak i nepredvidiv… i da možete da preusmerite budžet na Google Ads.

Dozvolili ste im da pobede.

Međutim, ako vam se smučilo stalno dizanje cene po kliku, konkurencija koja baca novac na reklame samo da da bi sve uništila… Onda je ova knjiga nešto najvrednije što ćete pročitati u skorije vreme.

U njoj se nalaze najsavremenije strategije koje koriste naši klijenti. Strategije koje zaista rade u 2020. godine.

Ovih 8 strategija koje se nalaze u knjizi su potpuno besplatne, samo unesite svoje podatke i preuzmite knjigu, i u vašem inboksu će vas čekati najbolje ideje za unapređenje posla.

Šta ćete saznati u knjizi?

  • 8 tajni koje dovode do eksplozije saobraćaja na vašem sajtu!
  • 3 zamke koje SEO agencije nikada neće da vam otkriju
  • Kako da znate kada vas SEO agencija laže i na koji način to da proverite
  • Šta je OBAVEZNO da uradite pre nego što unajmite SEO agenciju
  • I još mnogo mnogo toga!

Ko je Adfinitum da daje takva obećanja?

Mi smo agencija okrenuta na rast. Tokom godina uradili smo mnogo, zaista mnogo strategija, pomogli kompanijama da se razviju. Podigli našim partnerima profit, obezbedili im tonu poseta na sajtovima. Ali bolje da ne hvalimo sami sebe, pozovite nas i uverite se u našu ekspertizu.

knjiga

Ultimativne SEO tajne

Insajderske SEO tajne koje će učiniti da dobijete tone besplatnog saobraćaja na sajtu. Ova BESPLATNA knjiga otkriva najveće tajne SEO poslovanja koje vam mogu pomoći da bustujete organsko rangiranje i otvorite svoj sajt za tone besplatnog saobraćaja. Preuzmite besplatno ono što svi drugi skupo naplaćuju.

knjiga

Ultimativne SEO tajne

Insajderske SEO tajne koje će učiniti da dobijete tone besplatnog saobraćaja na sajtu. Ova BESPLATNA knjiga otkriva najveće tajne SEO poslovanja koje vam mogu pomoći da bustujete organsko rangiranje i otvorite svoj sajt za tone besplatnog saobraćaja. Preuzmite besplatno ono što svi drugi skupo naplaćuju.

Testimonials

Adfinitum je za nas postigao izuzetne rezultate. Za mesec nada su naš sajt koji je bio na 4. strani, doveli na 1. i to za sve ključne reči. Prethodnoj agenciji je bilo potrebno godinu i po dana da nas dovede na 4. stranu. Prodaja nam se uvećala 10x i to u vreme korona virusa, sa duplo manjim budžetom od onog koji smo trošili sa prethodnom agencijom. Da nam nije bilo Adfinituma verovatno ne bi izdrzali ovu krizu. Hvala Vam

Predrag Kostić

Vlasnik Kompanija Kotex i Matex

Bilo je potrebo da se sajt potpuno redizajnira jer nismo bili zadovoljni kako nam je prethodna agencija uradila. Adfinitum je ispunio sva naša očekivanja i više od toga. Uradili su nam čitav sajt za manje od 15 dana. Za SEO i da ne pričam. Doveli su nas na prvo mesto Google-a za sve ključne reči za manje od mesec dana i samim tim pobedili našu konkurenciju koja je bila na toj poziciji godinama.

Marko Dimovski

vlasnik kompanija DFC i Sweetcare

Partneri